a beard to go please

När jag tänker efter så har jag aldrig kysst någon med skägg. Aldrig strulat med någon som har skägg. Aldrig haft sex med någon som har skägg. Aldrig blivit slickad av någon som har skägg.
Detta med skägg alltså. Jag har personligen alltid gillat skägg, skulle själv odlat om jag kunde, det ser så stiligt ut. Men hur tusan känns det? Tog upp frågan med brudarna och vi kom fram till att det borde vara rätt så slabbit. Ingen av oss hade haft erfarenheten om skägget innan, inte vad vi kunde komma ihåg i alla fall...så vi blev tvungna att fråga någon erfaren. Det blev en brud här i hultsfred som har ett underbart förhållande med en skäggig en och hon uttryckte sig att "det känns som vanligt men kan kittlas lite om det är ostyrigt". JAG rakar mig för att det ska bli smidigare när man får just oralsex (främst), vill man ha massa hår där ändå då?
I fortsatt ordning så frågade jag där efter kung Oskar hur det är som kille att ge oralsex. Kort och gott sa han det vi brudar kom fram till - slabbit. Själv har jag inget problem med kyssar efter oralsex men jag tror att jag skulle få problem med det om personen i fråga skulle ha ansiktshår. Stubb - helt okej! Men skägg? Tror det blir ett nej från min sida. Men det kanske är en upplevelse man absolut inte får gå miste om? Nästa uppdrag - en skäggig en.
 
/en stycke alice
 
 

RSS 2.0