LEKSAKER!!!

Alla har genom alla tider gillat leksaker och varför då inte den snuskiga versionens leksaker?!?
.
Robin Rehnsbo (sexleksaks expert(min rumskompis)) tänker på leksaken dildo så fort jag nämner ordet sexleksaker så med andra ord ska jag först dra en historia om vad en dildo är.
.
Dildo: Är en konstgjord manslem i metall/gummi/plast som förs upp i vanligtvis kläggväcket på tjejer men kan också stoppas upp i rumpestumpen på både killar och tjejer. Man kan köpa en helt vanlig tråkig pinne i olika färger eller så kan man avancera till the hardcore version (vibrerande) som tar det hela till nästa nivå. So it's awsome!!!
.
Nästa sak blev: Fleshlights (plast vagina)
Inte många tjejer som har en sån här vad jag vet... mer vanlig bland killar, som ett vanligt kläggväck fast i plast som killar brukar kunna ha kul med. mer avancerat än så är det inte.
.
Penisring: är en liten ring som sätts mot roten på manslemmen före sex som "stryper" manslemmen så killen kan hålla på längre finns också med vibrator längst in som gör de nice för bruden. kan också hjälpa när killen har problem med att hålla spektaklet stående.
.
Kläder: Vissa tycker att det kan vara upphetsande med olika kläder när det gäller förspel, som sjuksköterskor kläder med en aning ändringar.
Kanin kläder: inte mycket till kläder mer luddiga underkläder och ett par kanin öron.
Nu har jag bara skrivit kläder tjejer har på sej och de beror nog mest på eller bara på att jag inte vet om så mycket kläder för killar. Men det finns ju förstås:
LÄDER OCH KEDJOR: inte fattat hur endel kan tycka att det är upphetsande, jag själv tycker mer att det är läskigt. Kommer inte på just någe om sånna kläder just nu men gå in på googles bildsökning o sök på "sexigt läder" eller någe.
.
.
Om jag glömt någon leksak som du funderar över eller har hemma som ni tycker att jag ska förklara om så skriv en kommentar.
.
och med dom orden tackar jag för mej: Läskigt läder (oskar)

DEL 3 EFTERSPEL

Inte jättevanlig och kan vara väldigt olika om man gör det.
.
Men lite vanligt är det med sängrökare/aftersmoke dvs allt är avklarat, man har haft sitt lilla roliga och man tar en seger/återhämtnings-cigg och är man då en sängrökare ska man se till att bjuda sin partner annars kanske de inte blir någe mer! (Väldigt viktigt!) Men glöm inte att kolla med den som bor där först om du inte gör det själv så det inte blir några jobbiga situationer.
.
Annars är det rätt vanligt att man bara ligger och myser lite efteråt en puss kanske o lite liknande och är man då lite sportig så man jobbar upp sej igen så kan efterspel på något förtrollat vis bli förspel igen!!! :D (Blir oftast uppskattat).
.
Men är det så att de bara blivit en snabb sväng i badkaret på en fest så kan det bli lite svårt med efterspel (folk som dricker mycket vill vanligtvis besöka avträdet då och då). Men är det så att det inte är långt till närmaste lediga lägenhet så gå dit och fortsätt! De e lätt värt de. :D
.
Känner att det inte blev så jätte långt inlägg men nästa kommer att bli om diverse leksaker så då kan de nog bli lite längre för det finns en del olika ting att roa sej med.
.
.
Och med dom orden tackar jag för mej; förspel is Awsome!! (oskar)

DEL 2.1 Ställningar

Nu ska vi fördjupa oss lite mer i olika ställningar, från basics till acrobatiks!

BAISICS:

Missionären: vanligaste, lättaste och går i dom flest lägen. Bruden ligger på rygg o särar på benen medans killen lägger sej över henne och för in sin manslem in i kläggväcket, sedan in och ut konstant. Hint: om killen lutar sej mer fram över tjejen så kroppsdelen under naveln smeker den övre delen av kläggväcket så stimulerar man klitoris = dubbel njutning.

Doggy style/bakifrån: bruden ställer sej på alla fyra ooch killen kommer in bakifrån (kan stå uppstå pinsama situationer som att siktet går på fel hål) väldigt populär och det är då mycket lättare att komma upp i hög fart för killen vilket gör det skönare. Hint: Gå inte för fel hål!!

MEDIUM:

Kan inte alla namn så hittar på några egna,

Uppochner vänt T: som Missionären fast tjejen drar ihop sina ben och har dom rakt upp och killen gör som i vanliga missionären fast han håller i hennes ben som är rakt upp för hennes mage. Hint: KILLAR luta er inte för mycket framåt såvida tjejen inte är acrobat.

AWSOME:


Död sköldpadda:
Bruden typ ligger på nacken/axlarna och killen ligger över på någe vis och tar sej med armkraft upp och ner.
Hint: var vältränad.


Mer kommer i nästa inlägg..

Oskar

DEL 2: SEX, SEXSTÄLLNINGAR OCH LIKNANDE

Ni som redan kan lite har nog förstått att efter förspelet så kommer vanligtvis sex, och de förstår ni är det vackraste som kan ske mellan 2 personer... om man inte e skitfull förstås. Om det e det mest vanliga kille och tjej eller om det är kille och kille eller tjej och tjej eller något annat spelar absolut ingen roll så länge man känner sej trygg och man trivs med det som händer.

Nu till den snuskiga och roliga delen :D

Efter förspelet som ni kan läsa om här under så kommer vanligtvis sex, om det inte händer något radikalt som te.x jordbävning/brand/någon stör/hjärtfel.

Så fort manslemen/strap on har kommit in i kläggväcket/röven så är det samlag.

Kille och tjej:
Tanken är då att killen ska föra manslemen in och ut i kläggväcket om man kör vanliga missionären (finns många olika ställningar och tekniker men mer om det i nästa del d.v.s DEL 3). När manslemen förs in och ut så finns de typ små flärpar i kläggväcket som då stimulerar ollonet på manslemen, och i kläggväcket finns det klitorishängor som hänger ner runt "the dark hole" (i blygdläpparna alltså inte nå djävla tentakler som hänger ner) och dom gör det då skönt för bruden, så längden har ingen större roll mer grovleken på manslemen är uppskattat av brudar, men tjejer kan också vara olika trång och ju mer trångt de e desto skönare är det (ni killar som försökt ha sex med en ica kasse förstår nog vad jag menar(jag har inte prövat)).

Kille och kille:
Killar har som jag förklarat inget kläggväck vilket gör det lite svårare, men inte omöjligt. Oralt och rövsex är då lösningen! Det går rykten om att killars g-punkt sitter i röven (vet inte om det stämmer) och det låter ju inte helt fel. Manslemen får sej då en skitig (ordvits) åktur in i röven. Har själv aldrig prövat rövsex (det går att har med flickor med) men skulle gärna vilja pröva. ;)
Oralt är som redan förklarat att dom vitala delarna förs in i munnen och när det då gäller killar är det avsugning som står på menyn.

Tjej och tjej:
Flickor som gillar flickor har haft det lite jobbigare genom tiderna för dom har ju i stort sett inte haft något annat än fingrarna att stoppa in i varandra men bara några år tillbaka kom något revulotionerande; STRAP ON!!! det är en konstgjord penis som sätts fast med hjälp av ett bälte vid brudens kläggväck. När då den konstgjorda penisen förs in i kläggväcket så sätter en liten vibrator igång vid klitorisen vilken kan ge en djävla njutning.
Oralt funkar också bra, då är tanken att man slickar på klitoris o runt lite mysig i övriga kläggväcket.

Och med dom orden tackar jag för mej och i Del 3 (nästa del) kommer olika ställningar och lite tekniker vid oralt och allmänna tips ock tricks vid samlag, Oralt till flickor kan jag ge tips om men jag kommer nog ringa någon som kan förklara hur man suger snopp. Lämna en kommentar om du vill dela med dej av tricks/tips.

Jag som inte har något emot homosexuallitet (men jag är straight (oskar))

Nu kommer en viktig del: (DEL 1) FÖRSPEL

Förspelet kan va och är för det mesta upphetsande.

Ett förspel kan vara i stort sett vad som helst så länge det är någe man tänder på. Här om dagen hörde jag några prata om att se någon diska gjorde dom varma i byxorna... (lite ovanligt). Vanligtvis kan ett förspel vara att man ser på film och myser lite (klassiker) och sen vidare till att mysa lite intensivare och tillslut ligger man och smeker sin partner. Många, bland annat jag tycker att den här sortens förspel är halv jobbiga (vet inte hur många bra filmer jag missat pga förspel), men funkar bra som uppvärmning om man inte känner personen så bra. Jag och min kompis Jonas har räknat ut att när en tjej/kille frågar om man vill se på film så kan man tolka det som sex (se på film = kodord för sex).

Som sagt så finns det väldigt många olika förspel; endel gillar att se sin partner äta och bli upphetsad av det, andra gillar inte förspel utan det är pang på rödbetan men vanligast är nog "se på film".

Tanken bakom förspel är att bli så upphetsad som möjligt för att ha sex utan att vara riktigt upphetsad är inte alltid kul.

Några tips när det gäller förspel;

KILLAR: börja lite lugnt med att pussas lite smek tjejen lite på benen och magen börja sedan närma er de vitala delarna men gå inte inannför kläderna på en gång, ta det lugnt har ni handen i skrevet utanför byxorna så är det ungefär 97,12% för sex så va inte oroliga. Men innan ni går innanför kläderna kan man alltid viska lite mysiga ord i hennes öron och va allmänt sexig, fixar man ett bra förspel så spelar de ingen roll hur ful/äcklig/fjållig bruden är, man kan få djävligt bra sex i alla fall. Väll inne under kläderna så kan man börja kyssa annat än munnen och där är det bara fantasin som sätter gränser. ;D

BRUDAR: ungefär samma som för killar; kyssa, smeka prata snusk. Men många killar gillar också att bli flåsade/naffsade i öronen men gå INTE för långt, blir bara äckligt då... Vanligtvis så säger inte en kille nej till sex (inte tjejer heller) så fullt ös!!!

Ett förspel kan vara mellan 5 minuter och 2 timmar beroende på hur mycket upphetsad man vill bli och om man har gott om tid, men dom flesta vill vanligtvis ha förspel (jag bland annat) i minst 20-40 minuter.

Oralsex kan vara väldigt bra förspel (men kan ibland vara helt fel). HINT: bit aldrig för hårt under oralsex, lätt naffsande kan vara mysig men man vill vanligtvis inte se blod! Men som sagt oralsex i förspelet = AWSOME men vänta lite med det så man får en puss o tjosan hejan så är gylfen öppen o man fattar inte ett smack...

och med dom orden tackar jag för mej, Oskar (pratar efter egen erfarenhet)

BASICS 2: MANSLEMEN!!!

Killens penis sitter ungefär på samma plats som brudens kläggväck.

Penisens ursprung är jag lite osäker på men vitt jag vet så har den funnits ett tag o den kommer nog att hänga med ett tag till.

Penisen är tha most needed thing för sexuella lekar (och de mest användbara ting vid avföring den blöta versionen). Sex är en härlig grej o penisen är en väldigt viktig del när de ska till. Raketen ska in i dark hole och rota runt lite där till den äntligen hittar en väg ut igen.

FLICKOR: personligen så har jag aldrig i mitt liv sett en vacker penis så hoppas inte på ett konstvaerk... 97 av hundra är sne, luktar mysko eller är bara allmänt fula, vill ni ha något vakert så köp en tavla...

Vid utlösning så sprutar de inte! Vill nog hellre säga att penisen spottar. Utlösningen är ungefär stor som en matsked och kan komma olika hastigheter, bara rinna ut eller flyga ut med en aslagskraft på 673kg så stadiga väggar är ett plus. Klegget ser ut som hår balsam blandat med lite vatten och sen en gnutta ovispad grädde.

Är de så att du är små pepp på att onanera så ska jag berätta hur man gör, om du är tjej och aldrig gjort det förut så träna på något först, (kan uppstå väldigt pinsamma omständigheter annars) för killar är det bara att experimentera sej fram för ni har stort sätt ingen att skäma ut sej för. Greppa tag i penisen/ de du tränar på, dra förhuden fram och tillbaka, kan göras snabbt eller långsamt, intervaller går mycket bra det med sen är det bara att göra samma sak om o om igen tills du/han/shemale har ledsnat eller när penisen har spottat klart.

Penisen är formad på detta vis; längst in ungefär 10cm under naveln sitter penisroten, ärligt talat så vet jag inte varför men gissar på att den har någon politisk betydelse, (har aldrig fattat politik) från roten så går ett "skaft" ut och på "skaftet" sitter ollonet, ollonet är delen på killen som har mest känselkroppar vilket betyder att den är väldigt känslig för beröring (no biting). Runt ollonet sitter ett skyddande lager av skinn (Förhuden) det är det påfundet som ska dras fram och tillbaka vid onani. Under roten sitter pungen och den är full av något som tjejer vanligtvis inte vill ha i ansiktet... just det, RYNKOR. Och sperma förståss :P I pungen bildas det en hel del spermier som det inte brukar kunna bli så mycket mer av än en fläck i kalsongerna, men ibland lyckas en enivs djävel kunna bli nånting.

Killar får sin första utlösning mellan 12 och 17 år (på ett ungefär). Det första man brukar kunna assosiera till då är; FAN jag har pissat i sängen (talar efter egen erfarenhet). Och efter det kan en kille producera ungar tills dom är six feet under (DÖD).

Och med dom här orden tackar jag ännu en gång för mej. Oskar (inte barnmorska)

BASICS 1: KLÄGGVÄCKET

Nån bild blir det inte era snuskhummrar :P

Kvinnans vagina sitter där killar har sin penis.

Vagninans ursprung: Vet faktiskt inte har väll alltid funnits där!? Lite feedback tack. :P

Vaginan is tha shit för sex och om kvinnan är kissnödig, om du ser en vagina någon gång så bli inte rädd den är inte farlig såvida det inte finns några könssjukdommar som Herpes, HIV/Aids, Klamydia eller Halsfluss. Upptill i vaginan sitter klitoris som är en för djälvligt finurlig grej, små snabba lätta/ stora hårda långsamma beröringar gör det väldigt skönt för kvinnan (kombiera era egna moves och tipsa gärna dom som är nybörjare via kommentarer) Varför den finns där har jag funderat lite på så jag har gjort lite research och kommit fram till att ursprunget kommer från dom djupa skogarna på bahams, först klassades det som en sjukdom men när kvinnan skulle få bort den med den magiska örten massageolja så var det skönt o klitoris blev då väldigt uppskattat och sen har den bara spridits ut över vida världen och nu finns det ingen kvinna som inte har en klitoris.

Ut mot kanterna av vaginan finns något som kallas blygdläppar och det finns där för att skydda hela spektaklet. Vilket är väldigt bra.

Och sist men inte minst så finns sliöppningen, under klitoris och mellan blygdläpparna, där förs peninsen in vid samlag eller olika "leksaker" vid onani. Slidöppningen är ett litet hål (därifrån smeknamnet: "The Dark Hole") som kan inbland vara lite svårt att hitta men det brukar lösa sej för det mesta.

Vid upphetsning så fuktas vaginan upp av speciella körtlar vilket gör att penises/leksaken lättare glider in.

Mens är en mindre rolig sak som alla kvinnor har mellan åldern 13-65 (på ett ungefär). Längre in throug the dark hole finns något som heter äggstockar och där finns en djävla massa ägg som släpps ut ett i taget för att bli befruktat, kommer inte ägget ut så är du med barn vilket kan vara både bra och dåligt. I mensen så är det i stort sett bara blod + ett litet litet ägg, har för mej att det va någe mer men minns inte va de var.


GOSH höll på att glömma klimakteriet, det är påfundet när man är runt 65, då kan man inte lägre föda några ungar, äggen i magen är slut eller har gått ut bäst före datum (gör aldrig pannkakor på dåliga ägg ;).

And finaly KILLAR HAR INTE MENS.

Så jag tackar för mej tills vidare Mvh eran egen barnmorska Oskar.

Elins heta tips till bloggen: "SEX"

Elin Morén Stjärnbloggaren http://ratherradical.blogspot.com Tycker att min blogg ska handla om sex och diverse leksaker inom samma ämne och så får det bli! Jag fick inte skriva om mitt ex för då skulle jag få stryk så det blir inte så mycket om mitt sexliv.

 

Sex är någonting alla har vuxna, ungdommar, pensionärer, kanske inte små barn but you get the point.

Sex kan man ha;

1 Med någon man älskar.

2 Med sej själv.

3 Med leksaker. (den snuskiga versionen)

4 Med någon som man inte har en aning om vem det är.

5 Inte alls om man inte känner för det.

 

Lite basics inom sex (typ en ordlista) och hur man gör och vad det är:

Onani: Man tar på sej själv på ett sätt som man själv tycker är skönt.

Samlag: Killens penis förs in i kvinnans kläggväck sen fram och tillbaka, kan göras för att det är skönt eller för att man vill ha barnbidrag, kan även göras mot sin egen vilja men då klassas det som våldtäkt så det är inget jag rekomenderar.

Camel toe: har inget med sex att göra men är en kul grej tjejer kan få när byxorna är lite väl tajta i grenen. :P

Vagina: även känd som kvinnans kläggväck, mutta, igelkott, fitta, dark hole, snippa ja kärt barn har många namn. Den här kroppsdelen är den valigaste kvinnliga delen för sex men kan också vara bra när kvinnan känner sej kissnödig, mer info om vaginans ursprung och andra roliga saker kommer lite senare i något annat inlägg.

Penis: även känd som kuk, snopp, korv (prinskorv, falukorv, eller bara korv), stock, som sagt kärt barn har många namn. Den här delen är mannens vanligaste delen för sex men är bra för kiss pauser med. :) Mer info kommer komma när info om vaginan kommer.

Safe sex: ser roligare ut än vad det är.

Mer kommer lite senare.

 

Jag tackar för mej tills vidare.


RSS 2.0