Nu kommer en viktig del: (DEL 1) FÖRSPEL

Förspelet kan va och är för det mesta upphetsande.

Ett förspel kan vara i stort sett vad som helst så länge det är någe man tänder på. Här om dagen hörde jag några prata om att se någon diska gjorde dom varma i byxorna... (lite ovanligt). Vanligtvis kan ett förspel vara att man ser på film och myser lite (klassiker) och sen vidare till att mysa lite intensivare och tillslut ligger man och smeker sin partner. Många, bland annat jag tycker att den här sortens förspel är halv jobbiga (vet inte hur många bra filmer jag missat pga förspel), men funkar bra som uppvärmning om man inte känner personen så bra. Jag och min kompis Jonas har räknat ut att när en tjej/kille frågar om man vill se på film så kan man tolka det som sex (se på film = kodord för sex).

Som sagt så finns det väldigt många olika förspel; endel gillar att se sin partner äta och bli upphetsad av det, andra gillar inte förspel utan det är pang på rödbetan men vanligast är nog "se på film".

Tanken bakom förspel är att bli så upphetsad som möjligt för att ha sex utan att vara riktigt upphetsad är inte alltid kul.

Några tips när det gäller förspel;

KILLAR: börja lite lugnt med att pussas lite smek tjejen lite på benen och magen börja sedan närma er de vitala delarna men gå inte inannför kläderna på en gång, ta det lugnt har ni handen i skrevet utanför byxorna så är det ungefär 97,12% för sex så va inte oroliga. Men innan ni går innanför kläderna kan man alltid viska lite mysiga ord i hennes öron och va allmänt sexig, fixar man ett bra förspel så spelar de ingen roll hur ful/äcklig/fjållig bruden är, man kan få djävligt bra sex i alla fall. Väll inne under kläderna så kan man börja kyssa annat än munnen och där är det bara fantasin som sätter gränser. ;D

BRUDAR: ungefär samma som för killar; kyssa, smeka prata snusk. Men många killar gillar också att bli flåsade/naffsade i öronen men gå INTE för långt, blir bara äckligt då... Vanligtvis så säger inte en kille nej till sex (inte tjejer heller) så fullt ös!!!

Ett förspel kan vara mellan 5 minuter och 2 timmar beroende på hur mycket upphetsad man vill bli och om man har gott om tid, men dom flesta vill vanligtvis ha förspel (jag bland annat) i minst 20-40 minuter.

Oralsex kan vara väldigt bra förspel (men kan ibland vara helt fel). HINT: bit aldrig för hårt under oralsex, lätt naffsande kan vara mysig men man vill vanligtvis inte se blod! Men som sagt oralsex i förspelet = AWSOME men vänta lite med det så man får en puss o tjosan hejan så är gylfen öppen o man fattar inte ett smack...

och med dom orden tackar jag för mej, Oskar (pratar efter egen erfarenhet)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0