DEL 2: SEX, SEXSTÄLLNINGAR OCH LIKNANDE

Ni som redan kan lite har nog förstått att efter förspelet så kommer vanligtvis sex, och de förstår ni är det vackraste som kan ske mellan 2 personer... om man inte e skitfull förstås. Om det e det mest vanliga kille och tjej eller om det är kille och kille eller tjej och tjej eller något annat spelar absolut ingen roll så länge man känner sej trygg och man trivs med det som händer.

Nu till den snuskiga och roliga delen :D

Efter förspelet som ni kan läsa om här under så kommer vanligtvis sex, om det inte händer något radikalt som te.x jordbävning/brand/någon stör/hjärtfel.

Så fort manslemen/strap on har kommit in i kläggväcket/röven så är det samlag.

Kille och tjej:
Tanken är då att killen ska föra manslemen in och ut i kläggväcket om man kör vanliga missionären (finns många olika ställningar och tekniker men mer om det i nästa del d.v.s DEL 3). När manslemen förs in och ut så finns de typ små flärpar i kläggväcket som då stimulerar ollonet på manslemen, och i kläggväcket finns det klitorishängor som hänger ner runt "the dark hole" (i blygdläpparna alltså inte nå djävla tentakler som hänger ner) och dom gör det då skönt för bruden, så längden har ingen större roll mer grovleken på manslemen är uppskattat av brudar, men tjejer kan också vara olika trång och ju mer trångt de e desto skönare är det (ni killar som försökt ha sex med en ica kasse förstår nog vad jag menar(jag har inte prövat)).

Kille och kille:
Killar har som jag förklarat inget kläggväck vilket gör det lite svårare, men inte omöjligt. Oralt och rövsex är då lösningen! Det går rykten om att killars g-punkt sitter i röven (vet inte om det stämmer) och det låter ju inte helt fel. Manslemen får sej då en skitig (ordvits) åktur in i röven. Har själv aldrig prövat rövsex (det går att har med flickor med) men skulle gärna vilja pröva. ;)
Oralt är som redan förklarat att dom vitala delarna förs in i munnen och när det då gäller killar är det avsugning som står på menyn.

Tjej och tjej:
Flickor som gillar flickor har haft det lite jobbigare genom tiderna för dom har ju i stort sett inte haft något annat än fingrarna att stoppa in i varandra men bara några år tillbaka kom något revulotionerande; STRAP ON!!! det är en konstgjord penis som sätts fast med hjälp av ett bälte vid brudens kläggväck. När då den konstgjorda penisen förs in i kläggväcket så sätter en liten vibrator igång vid klitorisen vilken kan ge en djävla njutning.
Oralt funkar också bra, då är tanken att man slickar på klitoris o runt lite mysig i övriga kläggväcket.

Och med dom orden tackar jag för mej och i Del 3 (nästa del) kommer olika ställningar och lite tekniker vid oralt och allmänna tips ock tricks vid samlag, Oralt till flickor kan jag ge tips om men jag kommer nog ringa någon som kan förklara hur man suger snopp. Lämna en kommentar om du vill dela med dej av tricks/tips.

Jag som inte har något emot homosexuallitet (men jag är straight (oskar))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0