DEL 3 EFTERSPEL

Inte jättevanlig och kan vara väldigt olika om man gör det.
.
Men lite vanligt är det med sängrökare/aftersmoke dvs allt är avklarat, man har haft sitt lilla roliga och man tar en seger/återhämtnings-cigg och är man då en sängrökare ska man se till att bjuda sin partner annars kanske de inte blir någe mer! (Väldigt viktigt!) Men glöm inte att kolla med den som bor där först om du inte gör det själv så det inte blir några jobbiga situationer.
.
Annars är det rätt vanligt att man bara ligger och myser lite efteråt en puss kanske o lite liknande och är man då lite sportig så man jobbar upp sej igen så kan efterspel på något förtrollat vis bli förspel igen!!! :D (Blir oftast uppskattat).
.
Men är det så att de bara blivit en snabb sväng i badkaret på en fest så kan det bli lite svårt med efterspel (folk som dricker mycket vill vanligtvis besöka avträdet då och då). Men är det så att det inte är långt till närmaste lediga lägenhet så gå dit och fortsätt! De e lätt värt de. :D
.
Känner att det inte blev så jätte långt inlägg men nästa kommer att bli om diverse leksaker så då kan de nog bli lite längre för det finns en del olika ting att roa sej med.
.
.
Och med dom orden tackar jag för mej; förspel is Awsome!! (oskar)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0