BASICS 1: KLÄGGVÄCKET

Nån bild blir det inte era snuskhummrar :P

Kvinnans vagina sitter där killar har sin penis.

Vagninans ursprung: Vet faktiskt inte har väll alltid funnits där!? Lite feedback tack. :P

Vaginan is tha shit för sex och om kvinnan är kissnödig, om du ser en vagina någon gång så bli inte rädd den är inte farlig såvida det inte finns några könssjukdommar som Herpes, HIV/Aids, Klamydia eller Halsfluss. Upptill i vaginan sitter klitoris som är en för djälvligt finurlig grej, små snabba lätta/ stora hårda långsamma beröringar gör det väldigt skönt för kvinnan (kombiera era egna moves och tipsa gärna dom som är nybörjare via kommentarer) Varför den finns där har jag funderat lite på så jag har gjort lite research och kommit fram till att ursprunget kommer från dom djupa skogarna på bahams, först klassades det som en sjukdom men när kvinnan skulle få bort den med den magiska örten massageolja så var det skönt o klitoris blev då väldigt uppskattat och sen har den bara spridits ut över vida världen och nu finns det ingen kvinna som inte har en klitoris.

Ut mot kanterna av vaginan finns något som kallas blygdläppar och det finns där för att skydda hela spektaklet. Vilket är väldigt bra.

Och sist men inte minst så finns sliöppningen, under klitoris och mellan blygdläpparna, där förs peninsen in vid samlag eller olika "leksaker" vid onani. Slidöppningen är ett litet hål (därifrån smeknamnet: "The Dark Hole") som kan inbland vara lite svårt att hitta men det brukar lösa sej för det mesta.

Vid upphetsning så fuktas vaginan upp av speciella körtlar vilket gör att penises/leksaken lättare glider in.

Mens är en mindre rolig sak som alla kvinnor har mellan åldern 13-65 (på ett ungefär). Längre in throug the dark hole finns något som heter äggstockar och där finns en djävla massa ägg som släpps ut ett i taget för att bli befruktat, kommer inte ägget ut så är du med barn vilket kan vara både bra och dåligt. I mensen så är det i stort sett bara blod + ett litet litet ägg, har för mej att det va någe mer men minns inte va de var.


GOSH höll på att glömma klimakteriet, det är påfundet när man är runt 65, då kan man inte lägre föda några ungar, äggen i magen är slut eller har gått ut bäst före datum (gör aldrig pannkakor på dåliga ägg ;).

And finaly KILLAR HAR INTE MENS.

Så jag tackar för mej tills vidare Mvh eran egen barnmorska Oskar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0