THE SWEET LITTLE THING WE CALL: Preventivmedel!!!

Först ska jag fråga om nån vet vad exhibitionister är för någe :P har ingen aning jag :p
.
.
Men men nu till det som inlägget ska handla om; preventivmedel.
.
Alla/dom flesta har nog hört talas om klassikern, KONDOM som på latin betyder: död åt barnen.
Kondomen har en lätt funktion, en liten gummi påse som man drar över manslemmen så att inget av sagget kommer in i kläggväcket när killen är klar. Jag må säga det att han/hon som uppfann kondomen måste ha varit väldigt smart eller haft väldigt lite att göra. Men om någon vet som uppfann tingesten så skriv gärna en kommentar. längst in på kondomen så blir den lite smalare och det är jävligt bra för att det funkar lite som en penis ring som gör det hela längre skönare o bättre. VIKTIGT: ANVÄND EN NY KONDOM VARJE GÅNG!!!
.
Och längst längst in på kondomen så står det något roligt varje gång, jag förstår helt om det inte är så många som har sett det för... alla behöver inte dra ut den så långt.
.
.
P-Piller är vanligt det med men det kan bara tjejer äta så killar behöver inte fundera på det. (men kan va bra o fråga om man har glömt sin kondom). P-piller äter brudar en gång om dagen hela tiden, utom under lingonväckan för då äter dom sockerpiller (som är jävligt goda :D ). Det gör att befruktningar går åt helvete.
Om en kille äter ett p-piller så händer det inte så mycket/inget alls, MEN om man trycker i sej väldigt många så blir man sjukt kåt!!
.
P-piller gör ingen skillnad på hur skönt det är eller något men det kan sänka brudars sexlust, kan även orsaka övervikt och det skyddar inte mot könssjukdomar.
.
.
P-stav är en för jävla smart grej. bruden sätter in en liten stav som gör att man slipper äta p-piller men är ändå väldigt säker på att man inte blir på tjocken. En p-stav sätts in och sitter inne i 3-5 år. Inget mer med de.
.
.
sen finns de mini piller o en hel del andra grejer men man blir inte så pepp på o läsa om det är 500 000 rader läsning :P
.
.
SEX FOR LIFE! //oskar

Kommentarer
Postat av: Jesper

Exhibitionism är ett starkt behov att visa nakna könsdelar inför okända personer i kombination med ett extravagant och sexuellt uppförande i syfte att väcka uppmärksamhet eller chockera. Eller så kan det vara ett behov av att visa upp sig utan sexuell innebörd, synas i media, blogga mm.

2009-10-19 @ 22:23:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0